Shqip » Nynorsk   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sekstiåtte]

stor - liten

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sekstiåtte]

stor - liten

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNynorsk
i madh dhe i vogёl st-- o- l---n
Elefanti ёshtё i madh. El------- e- s---.
Miu ёshtё i vogёl. Mu-- e- l---.
   
i errёt dhe i çelёt mø-- o- l-s
Nata ёshtё e errёt. Na--- e- m---.
Dita ёshtё me dritё. Da--- e- l--.
   
i vjetёr dhe i ri ga--- o- u-g
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Be------ v-- e- v----- g----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Fo- s---- å- s---- v-- h-- u--.
   
i bukur dhe i shёmtuar fi- o- s---g
Flutura ёshtё e bukur. Su--------- e- f--.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Ed--------- e- s----.
   
i trashё dhe i hollё tj--- o- t--n
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Ei k----- p- h----- k--- e- t----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Ei- m--- p- f---- k--- e- t---.
   
i shtrenjtё dhe i lirё dy- o- b----g
Makina ёshtё e shtrenjtё. Bi--- e- d--.
Gazeta ёshtё e lirё. Av--- e- b-----.