Shqip » Norvegjisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [tjueén / én og tyve]

Småprat 2

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [tjueén / én og tyve]

Småprat 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Nga vini? Hv-- k----- d- f--?
Nga Bazeli. Fr- B----.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. Ba--- l----- i S-----.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? Hi-- p- ... M-----.
Ai ёshtё i huaj. Ha- e- u--------.
Ai flet disa gjuhё. Ha- s------ f---- s----.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? Er d-- f----- g--- d- e- h--?
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. Ne-- j-- v-- h-- i f--- o---.
Por vetёm pёr njё javё. Me- b--- e- u--.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? Hv----- l---- d- d-- h-- h-- o--?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. Ve---- g---. F--- e- v-------.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. Og n------ l---- j-- o---.
   
Çfarё profesioni keni? Hv- j----- d- m--?
Jam pёrkthyes. Je- e- o---------.
Unё pёrkthej libra. Je- o--------- b----.
   
Vetёm jeni kёtu? Er d- a---- h--?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. Ne-- k--- m- / m----- m-- e- h-- o---.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. Og d-- e- d- t- b---- m---.