Shqip » Norvegjisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [førti]

Spørre etter veien

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [førti]

Spørre etter veien

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Mё falni! Un------ (m--)!
A mund tё mё ndihmoni? Ka- d- h----- m--?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Hv-- f----- j-- e- g-- r--------- h--?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Gå t-- v------ v-- h------.
Ecni pastaj pak drejt. Gå s- e- s----- r--- f---.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Gå s- h----- m---- t-- h----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Du k-- o--- t- b-----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Du k-- o--- t- t------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Du k-- b--- k---- e---- m--.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Hv----- k----- j-- t-- f---------------?
Kaloni urёn! Gå o--- b----.
Kaloni tunelin! Kj-- g------ t-------.
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Kj-- t-- d- k----- t-- d-- t----- l---------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Ta s- f----- v---- t-- h----.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Kj-- d------- r--- f--- v-- d-- n---- k------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Un------- h------ k----- j-- t-- f---------?
Mё mirё merrni metronё. De- e- b--- d- t-- T------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Ba-- k--- t-- s---- s----.