Shqip » Norvegjisht   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [førtitre]

I dyreparken

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [førtitre]

I dyreparken

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Atje ёshtё kopshti zoologjik. De- e- d---------.
Atje janё xhirafat. De- e- s---------.
Ku janё arinjtё? Hv-- e- b-------?
   
Ku janё elefantёt? Hv-- e- e---------?
Ku janё gjarpёrinjtё? Hv-- e- s-------?
Ku janё luanёt? Hv-- e- l-----?
   
Kam njё aparat fotografik. Je- h-- e- f----------.
Kam dhe njё kamer filmike. Je- h-- e- f--------- o---.
Ku ka njё bateri? Hv-- e- e- b------?
   
Ku janё pinguinёt? Hv-- e- p---------?
Ku janё kangurёt? Hv-- e- k---------?
Ku janё rinoceronёt? Hv-- e- n---------?
   
Ku ёshtё tualeti? Hv-- e- t--------?
Atje ёshtё njё kafe. De- e- d-- e- k---.
Atje ёshtё njё restorant. De- e- d-- e- r---------.
   
Ku janё devetё? Hv-- e- k-------?
Ku janё gorillat dhe zebrat? Hv-- e- g--------- o- s-------?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? Hv-- e- t------ o- k-----------?