Shqip » Norvegjisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [femtién / en og femti]

Gjøre ærender

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [femtién / en og femti]

Gjøre ærender

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Je- s--- p- b----------.
Dua tё shkoj nё librari. Je- s--- p- b----------.
Dua tё shkoj te kioska. Je- s--- g- t-- k------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Je- s--- l--- e- b--.
Dua tё blej njё libёr. Je- s--- k---- e- b--.
Dua tё blej njё gazetё. Je- s--- k---- e- a---.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Je- s--- p- b---------- f-- å l--- e- b--.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Je- s--- p- b---------- f-- å k---- e- b--.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Je- s--- t-- k------ f-- å k---- e- a---.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Je- s--- t-- o--------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Je- s--- g- t-- s------------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Je- s--- t-- b------.
   
Dua tё blej syze. Je- s--- k---- b------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Je- s--- k---- f---- o- g---------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Je- s--- k---- r---------- o- b---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Je- s--- t-- o-------- f-- å k---- b------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Je- s--- t-- s------------ f-- å k---- f---- o- g---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Je- s--- t-- b------ f-- å k---- r---------- o- b---.