Shqip » Norvegjisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [femtito]

I butikken

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [femtito]

I butikken

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? Sk-- v- g- t-- b-------?
Dua tё bёj pazar. Je- m- k---- n--- t---.
Dua tё blej shumё gjёra. Je- v-- h----- m--.
   
Ku janё artikujt e zyrave? Hv-- e- k--------------?
Mё duhen zarfe dhe letra. Je- t------ k---------- o- b--------.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. Je- t------ k--------- o- f-----------.
   
Ku janё mobiljet? Hv-- e- m------?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. Je- t------ e- s--- o- e- k------.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. Je- t------ e- s--------- o- e- h----.
   
Ku janё lodrat? Hv-- e- l--------?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. Je- t------ e- d---- o- e- b----.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. Je- t------ e- f------ o- e- s---------.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? Hv-- e- v--------?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. Je- t------ e- h----- o- e- t---.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. Je- t------ e- b-- o- e- s----------.
   
Ku janё bizhuteritё? Hv-- e- s-------?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. Je- t------ e- h-------- o- e- a------.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. Je- t------ e- r--- o- ø--------.