Shqip » Norvegjisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [femtini]

På postkontoret

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [femtini]

På postkontoret

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Hv-- e- n------- p---------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Er d-- l---- t-- n------- p---------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Hv-- e- n------- p--------?
   
Mё duhen disa pulla. Je- t------ e- p-- f--------.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Ti- e- k--- o- e- b---.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Hv- k----- p------ t-- A------?
   
Sa peshon paketa? Hv-- t--- e- p-----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Ka- j-- s---- d-- p-- l-------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Hv-- l---- t-- d-- t-- d-- k-----?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Hv-- k-- j-- t---------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Hv-- e- n------- t-----------?
A keni karta telefoni? Ha- d- t----------?
   
A keni njё numerator telefonik? Ha- d- t-------------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ve- d- l--------- t-- Ø--------?
Njё moment, po e shikoj. Et ø-------- j-- s--- s-----.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Li---- e- a----- o------.
Cilit numёr i keni rёnё? Hv----- n----- h-- d- r----?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Du m- t---- n--- f----!