Shqip » Norvegjisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [sekstien]

Ordenstall

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [sekstien]

Ordenstall

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Muaji i parё ёshtё janari. De- f----- m------ e- j-----.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. De- a---- m------ e- f------.
Muaji i tretё ёshtё marsi. De- t----- m------ e- m---.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. De- f----- m------ e- a----.
Muaji i pestё ёshtё mai. De- f---- m------ e- m--.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. De- s----- m------ e- j---.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Se-- m------ e- e- h---- å-.
janar, shkurt, mars, Ja----- f------- m---,
prill, maj dhe qershor. ap---- m-- o- j---.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. De- s------ m------ e- j---.
Muaji i tetё ёshtё gushti. De- å------ m------ e- a-----.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. De- n----- m------ e- s--------.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. De- t----- m------ e- o------.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. De- e------ m------ e- n-------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. De- t----- m------ e- d-------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. To-- m------ e- e-- å-.
korrik, gusht, shtator, Ju--- a------ s--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. ok------ n------- o- d-------.