Shqip » Norvegjisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sekstiåtte]

stor – liten

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sekstiåtte]

stor – liten

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
i madh dhe i vogёl st-- o- l---n
Elefanti ёshtё i madh. El------- e- s---.
Miu ёshtё i vogёl. Mu-- e- l----.
   
i errёt dhe i çelёt mø-- o- l-s
Nata ёshtё e errёt. Na---- e- m---.
Dita ёshtё me dritё. Da--- e- l--.
   
i vjetёr dhe i ri ga---- o- u-g
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Be-------- v-- e- v----- g-----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Fo- s---- å- s---- v-- h-- u--.
   
i bukur dhe i shёmtuar pe- o- s---g
Flutura ёshtё e bukur. So---------- e- p--.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Ed--------- e- s----.
   
i trashё dhe i hollё ty-- o- t--n
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. En k----- p- h----- k--- e- t---.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. En m--- p- f---- k--- e- t---.
   
i shtrenjtё dhe i lirё dy- o- b----g
Makina ёshtё e shtrenjtё. Bi--- e- d--.
Gazeta ёshtё e lirё. Av---- e- b-----.