Shqip » Norvegjisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sekstini]

trenge – ville

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sekstini]

trenge – ville

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Mё duhet njё krevat. Je- t------ e- s---.
Unё dua tё fle. Je- v-- s---.
A ka njё krevat kёtu? Fi---- d-- e- s--- h--?
   
Mё duhet njё llampё. Je- t------ e- l----.
Unё dua tё lexoj. Je- v-- l---.
A ka njё llambё kёtu? Fi---- d-- e- l---- h--?
   
Mё duhet njё telefon. Je- t------ e- t------.
Dua tё marr nё telefon. Je- v-- r----.
A ka njё telefon kёtu? Fi---- d-- e- t------ h--?
   
Mё duhet njё kamera. Je- t------ e- k-----.
Dua tё fotografoj. Je- v-- t- b-----.
A ka kёtu njё kamera? Fi---- d-- e- k----- h--?
   
Mё duhet njё kompjuter. Je- t------ e- d---------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Je- v-- s---- e- e----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Fi---- d-- e- d--------- h--?
   
Mё duhet njё stilolaps. Je- t------ e- k-------.
Dua tё shkruaj diçka. Je- v-- s----- n--.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Fi---- d-- e- a-- o- e- k------- h--?