Shqip » Norvegjisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [åttien]

Fortid 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [åttien]

Fortid 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
shkruaj sk---e
Ai shkruajti njё letёr. Ha- s---- e- b---.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. Og h-- s---- e- k---.
   
lexoj le-e
Ai lexoi njё revistё. Je- l---- e- m------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. Og h-- l---- e- b--.
   
marr ta
Ai mori njё cigare. Ha- t-- e- s-------.
Ajo mori njё copё çokollatё. Hu- t-- e- s----- s--------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. Ha- v-- u---- m-- h-- v-- t------.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. Ha- v-- l--- m-- h-- v-- f------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. Ha- v-- f------ m-- h-- v-- r--.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. Ha- h---- i---- p------ m-- g----.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. Ha- h---- i--- f----- m-- u-----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. Ha- l----- i---- m-- h-- m--------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. Ha- v-- i--- f------- m-- m---------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. Ha- v-- i--- l-------- m-- u--------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. Ha- v-- i--- s--------- m-- u---------.