Shqip » Punjabi   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [ਗਿਆਰਾਂ]
11 [Gi'ārāṁ]

ਮਹੀਨੇ
mahīnē

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [ਗਿਆਰਾਂ]
11 [Gi'ārāṁ]

ਮਹੀਨੇ
mahīnē

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
janar ਜਨ---
j------ī
shkurt ਫਰ---
p-------ī
mars ਮਾ--
m----a
   
prill ਅਪ----
a-----a
maj ਮਈ
m--ī
qershor ਜੂ-
j--a
   
Kёto janё gjashtё muaj. ਇਹ ਛ- ਮ---- ਹ--
i-- c-- m----- h---.
janar, shkurt, mars, ਜਨ---------------
J------------------------,
prill, maj dhe qershor. ਅਪ-----------
a---------------a
   
korriku ਜੁ---
j----ī
gushti ਅਗ--
a-----a
shtatori ਸਤ---
s------a
   
tetori ਅਕ----
a-------a
nёntori ਨਵ---
n------a
dhjetori ਦਸ---
d------a
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. ਇਹ ਵ- ਛ- ਮ---- ਹ--
i-- v- c-- m----- h---.
korrik, gusht, shtator ਜੁ--------------
J---------------------a
tetor, nёntor dhe dhjetor. ਅਕ----------------
a-------------------------a