Shqip » Punjabi   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [ਉੱਨੀ]
19 [Unī]

ਰਸੋਈਘਰ ਵਿੱਚ
rasō'īghara vica

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [ਉੱਨੀ]
19 [Unī]

ਰਸੋਈਘਰ ਵਿੱਚ
rasō'īghara vica

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
E ke kuzhinёn tё re? ਕੀ ਤ----- ਰ----- ਨ--- ਹ-?
k- t----- r---------- n---- h--?
Çfarё do tё gatuash sot? ਅੱ- ਤ-- ਕ- ਪ----- ਚ------ / ਚ------ ਹ--?
A-- t- k- p------- c-----/ c----- h---?
Gatuan me korent apo me gaz? ਤੂ- ਬ---- ਤ- ਖ--- ਪ------ / ਪ------ ਹ-- ਜ-- ਗ-- ਤ-?
T- b----- t- k---- p--------/ p-------- h--- j-- g---- t-?
   
A ti pres qepёt? ਕੀ ਮ-- ਪ--- ਕ----?
K- m--- p----- k----?
A ti qёroj patatet? ਕੀ ਮ-- ਆ-- ਛ-----?
K- m--- ā-- c-----?
A ta laj sallatёn? ਕੀ ਮ-- ਸ--- ਧ----?
K- m--- s----- d-----?
   
Ku jane gotat? ਪਿ--- ਕ--- ਹ-?
P----- k---- h---?
Ku janё enёt? ਚੀ-- ਦ- ਬ--- ਕ---- ਹ-?
C--- d- b------- k---- h---?
Ku ёshtё kompleti? ਛੁ-- ਕ---- ਕ---- ਹ-?
C---- k---- k---- h---?
   
A ke hapёse kanaçesh? ਕੀ ਤ--- ਕ-- ਡ--- ਖ----- ਵ--- ਯ--- ਹ-?
K- t--- k--- ḍ--- k-------- v--- y----- h--?
A ke hapёse shishesh? ਕੀ ਤ--- ਕ-- ਬ--- ਖ----- ਵ--- ਯ--- ਹ-?
K- t--- k--- b----- k-------- v--- y----- h--?
A ke tapёxjerrёse? ਕੀ ਤ--- ਕ-- ਕ--- – ਪ-- ਹ-?
K- t--- k--- k----- – p--- h--?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? ਕੀ ਤ-- ਇ- ਬ--- ਵ--- ਸ-- ਬ------ / ਬ------ ਹ-?
K- t- i-- b------- v--- s--- b--------/ b-------- h--?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? ਕੀ ਤ-- ਇ- ਕ---- ਵ--- ਮ--- ਪ------ / ਪ------ ਹ-?
K- t- i-- k----- v--- m------ p--------/ p-------- h--?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? ਕੀ ਤ-- ਇ- ਗ----- ਤ- ਸ----- ਗ----- ਕ--- ਹ--?
K- t- i-- g---- t- s-------- g---- k----- h---?
   
Unё shtroj tavolinёn. ਮੈ- ਮ-- ਤ- ਮ----- ਵ--- ਰ--- / ਰ-- ਹ---
M--- m--- t- m------- v---- r---/ r--- h--.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. ਇੱ-- ਛ------ ਕ---- ਅ-- ਚ--- ਹ--
I--- c-------- k---- a-- c----- h---.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. ਇੱ-- ਪ----- ਥ----- ਅ-- ਨ----- ਹ--
I--- p------ t------- a-- n-------- h---.