Shqip » Punjabi   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [ਇੱਕੀ]
21 [Ikī]

ਬਾਤਚੀਤ 2
bātacīta 2

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [ਇੱਕੀ]
21 [Ikī]

ਬਾਤਚੀਤ 2
bātacīta 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
Nga vini? ਤੁ--- ਕ----- ਆ- ਹ-?
t---- k----- ā-- h-?
Nga Bazeli. ਬੇ-- ਤ---
B----- t--.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. ਬੇ-- ਸ--------- ਵ--- ਹ--
B----- s--------------- v--- h--.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? ਮੈ- ਤ------ ਸ਼--- ਭ---- ਨ-- ਮ------ ਚ------ / ਚ------ ਹ---
M--- t----- ś-- b------ n--- m------- c-----/ c----- h--.
Ai ёshtё i huaj. ਇਹ ਵ----- ਹ--
I-- v----- h---.
Ai flet disa gjuhё. ਇਹ ਕ- ਭ------- ਬ-- ਸ--- ਹ--
I-- k--- b-------- b--- s----- h---.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? ਕੀ ਤ---- ਇ--- ਪ---- ਵ-- ਆ- ਹ--
K- t---- i--- p----- v--- ā-- h-.
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. ਜੀ ਨ---- ਮ-- ਇ--- ਪ---- ਸ-- ਆ-- / ਆ- ਸ--
J- n----- m--- i--- p------ s--- ā----/ ā-- s-.
Por vetёm pёr njё javё. ਪਰ ਕ--- ਇ-- ਹ--- ਲ--
P--- k----- i-- h------ l---.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? ਕੀ ਤ------ ਇ- ਚ--- ਲ---- ਹ-?
K- t----- i-- c--- l----- h--?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. ਬਹ-- ਵ---- ਲ-- ਬ--- ਚ--- ਹ--
B----- v------- l--- b----- c--- h---.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. ਮੈ--- ਇ---- ਦ- ਨ---- ਵ- ਬ--- ਵ--- ਲ---- ਹ--
M---- i---- d- n----- v- b----- v------ l----- h--.
   
Çfarё profesioni keni? ਤੁ--- ਕ- ਕ--- ਹ-?
T---- k- k----- h-?
Jam pёrkthyes. ਮੈ- ਇ- ਅ------ ਹ---
M--- i-- a-------- h--.
Unё pёrkthej libra. ਮੈ- ਪ------ ਦ- ਅ----- ਕ--- / ਕ--- ਹ---
M--- p-------- d- a------ k-----/ k----- h--.
   
Vetёm jeni kёtu? ਕੀ ਤ---- ਇ--- ਇ---- ਆ- ਹ-?
K- t---- i--- i---- ā-- h-?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. ਜੀ ਨ---- ਮ--- ਪ-- / ਮ--- ਪ--- ਵ- ਇ--- ਹ--
J- n----- m--- p---/ m--- p----- v- i--- h--.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. ਅਤ- ਮ--- ਦ---- ਬ--- ਓ-- ਹ--
A-- m--- d---- b--- ō--- h---.