Shqip » Punjabi   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [ਤੇਈ]
23 [Tē'ī]

ਵਿਦੇਸ਼ੀ ਭਾਸ਼ਾਂਵਾਂ ਸਿੱਖਣਾ
vidēśī bhāśānvāṁ sikhaṇā

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [ਤੇਈ]
23 [Tē'ī]

ਵਿਦੇਸ਼ੀ ਭਾਸ਼ਾਂਵਾਂ ਸਿੱਖਣਾ
vidēśī bhāśānvāṁ sikhaṇā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
Ku keni mёsuar spanjisht? ਤੁ--- ਸ---- ਕ----- ਸ----?
t---- s----- k----- s----?
A dini portugalisht? ਕੀ ਤ---- ਪ------- ਵ- ਜ---- ਹ-?
K- t---- p--------- v- j----- h-?
Po, di dhe pak italisht. ਜੀ ਹ--- ਅ-- ਮ-- ਥ----- ਜ--- ਇ------ ਵ- ਜ---- / ਜ---- ਹ---
J- h--- a-- m--- t----- j--- i-------- v- j-----/ j----- h--.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. ਮੈ--- ਲ---- ਹ- ਤ---- ਬ--- ਚ--- ਬ---- ਹ-?
M---- l----- h-- t---- b----- c--- b----- h-?
Gjuhёt janё gati të ngjashme. ਇਹ ਭ------- ਕ--- ਇ--- ਜ----- ਹ--
I-- b-------- k---- i-- j------ h---.
Mund t’ju kuptoj mirё. ਮੈ- ਉ---- ਨ-- ਬ-- ਚ--- ਤ----- ਸ-- ਸ--- / ਸ--- ਹ---
M--- u----- n- b--- c--- t------ s------ s-----/ s----- h--.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. ਪਰ ਬ---- ਅ-- ਲ---- ਮ----- ਹ--
P--- b----- a-- l------ m------- h--.
Bёj akoma shumё gabime. ਮੈ- ਹ-- ਵ- ਕ- ਗ----- ਕ--- / ਕ--- ਹ---
M--- h--- v- k--- g-------- k-----/ k----- h--.
Ju lutem mё korrigjoni. ਕਿ--- ਕ--- ਹ----- ਮ----- ਗ----- ਠ-- ਕ----
K----- k----- h------ m------ g-------- ṭ---- k-----.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. ਤੁ---- ਆ--- ਚ--- ਹ--
T----- ā------ c--- h--.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. ਤੁ--- ਥ----- ਜ--- ਸ------ ਨ-- ਬ---- ਹ--
T---- t----- j--- s---------- n--- b----- h-.
Dalloheni se nga vini. ਤੁ--- ਕ----- ਦ- ਵ---- ਹ-- ਇ- ਪ-- ਲ---- ਹ--
T---- k----- d- v------- h-- i-- p--- l----- h--.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? ਤੁ---- ਮ-- – ਬ--- ਕ---- ਹ-?
T----- m-- – b--- k----- h--?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? ਕੀ ਤ---- ਕ-- ਭ--- ਦ- ਕ--- ਕ- ਰ-- ਹ-?
K- t---- k--- b---- d- k----- k--- r--- h-?
Çfarё libri pёrdorni? ਤੁ--- ਕ-- ਪ---- ਦ- ਇ------ ਕ- ਰ-- ਹ-?
T---- k--- p------- d- i-------- k--- r--- h-?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. ਉਸ-- ਨ-- ਮ---- ਅ-- ਯ-- ਨ----
U---- n--- m---- a-- y--- n----.
S’mё kujtohet titulli. ਮੈ--- ਅ-- ਉ--- ਨ-- ਯ-- ਨ--- ਆ ਰ----
M---- a-- u---- n--- y--- n---- ā r---.
E kam harruar. ਮੈ- ਭ--- ਗ-- / ਗ--
M--- b---- g---/ g---.