Shqip » Punjabi   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [ਚਾਲੀ]
40 [Cālī]

ਰਸਤਾ ਪੁੱਛਣ ਦੇ ਲਈ
rasatā puchaṇa dē la'ī

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [ਚਾਲੀ]
40 [Cālī]

ਰਸਤਾ ਪੁੱਛਣ ਦੇ ਲਈ
rasatā puchaṇa dē la'ī

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
Mё falni! ਇੱ- ਮ---- / ਮ-- ਕ----
i-- m---- / M---- k-----,
A mund tё mё ndihmoni? ਕੀ ਤ---- ਮ--- ਮ-- ਕ- ਸ--- ਹ-?
k- t---- m--- m----- k--- s----- h-?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? ਇੱ-- ਇ-- ਚ--- ਰ-------- ਕ---- ਹ-?
I--- i-- c--- r------------ k---- h--?
   
Ecni majtas, nё qoshe. ਉਸ ਮ-- ਤ-- ਖ--- ਹ-- ਮ----
U-- m--- t-- k---- h---- m---.
Ecni pastaj pak drejt. ਫਿ- ਥ----- ਸ---- ਜ---
P---- t----- s---- j---.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. ਫਿ- ਇ-- ਸ- ਮ--- ਸ--- ਪ--- ਜ---
P---- i-- s-- m----- s--- p--- j---.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. ਤੁ--- ਬ-- ਰ---- ਵ- ਜ- ਸ--- ਹ--
T---- b--- r---- v- j- s----- h-.
Mund tё merrni dhe tramvajin. ਤੁ--- ਟ---- ਰ---- ਵ- ਜ- ਸ--- ਹ--
T---- ṭ---- r---- v- j- s----- h-.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. ਤੁ--- ਮ--- ਪ---- ਵ- ਆ ਸ--- ਹ--
T---- m--- p---- v- ā s----- h-.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? ਮੈ- ਫ----- ਦ- ਸ------ ਕ---- ਜ-----?
M--- p-------- d- s--------- k---- j-----?
Kaloni urёn! ਪੁ- ਦ- ਉ- ਪ-- ਚ----
P--- d- u-- p--- c---.
Kaloni tunelin! ਸੁ--- ਵ----- ਜ---
S----- v---- j---.
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. ਤੀ--- ਸ---- ਤ-- ਜ---
T----- s------- t--- j---.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. ਫਿ- ਪ---- ਰ--- ਤ- ਸ--- ਪ--- ਮ----
P---- p----- r----- t- s--- p--- m---.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. ਫਿ- ਅ--- ਚ----- ਤ-- ਸ---- ਜ---
P---- a---- c------ t-- s---- j---.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? ਮਾ- ਕ---- ਮ-- ਹ--- ਅ--- ਤ-- ਕ---- ਜ-----?
M---- k------ m--- h----- a-- t--- k---- j-----?
Mё mirё merrni metronё. ਸਭ--- ਵ---- ਮ---- ਤ-- ਜ---
S------- v------- m------ t-- j---.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. ਆਖ-- ਸ---- ਤ-- ਜ---
Ā----- s------- t--- j---.