Shqip » Punjabi   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [ਤਰਤਾਲੀ]
43 [Taratālī]

ਚਿੜੀਆਘਰ ਵਿੱਚ
ciṛī'āghara vica

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [ਤਰਤਾਲੀ]
43 [Taratālī]

ਚਿੜੀਆਘਰ ਵਿੱਚ
ciṛī'āghara vica

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
Atje ёshtё kopshti zoologjik. ਚਿ----- ਉ--- ਹ--
c---------- u--- h--.
Atje janё xhirafat. ਜਿ--- ਉ--- ਹ--
J------ u--- h--.
Ku janё arinjtё? ਭਾ-- ਕ---- ਹ-?
B---- k---- h--?
   
Ku janё elefantёt? ਹਾ-- ਕ---- ਹ-?
H---- k---- h--?
Ku janё gjarpёrinjtё? ਸੱ- ਕ---- ਹ-?
S--- k---- h--?
Ku janё luanёt? ਸ਼ੇ- ਕ---- ਹ-?
Ś--- k---- h--?
   
Kam njё aparat fotografik. ਮੇ-- ਕ-- ਇ-- ਕ---- ਹ--
M--- k--- i-- k------ h--.
Kam dhe njё kamer filmike. ਮੇ-- ਕ-- ਇ-- ਸ--- – ਕ---- ਵ- ਹ--
M--- k--- i-- s--- – k------ v- h--.
Ku ka njё bateri? ਬੈ--- ਕ---- ਹ-?
B------ k---- h--?
   
Ku janё pinguinёt? ਪੇ----- ਕ---- ਹ-?
B------ k---- h--?
Ku janё kangurёt? ਕੰ---- ਕ---- ਹ-?
K----- k---- h--?
Ku janё rinoceronёt? ਗੈ--- ਕ---- ਹ-?
G----- k---- h---?
   
Ku ёshtё tualeti? ਪਖ--- ਕ---- ਹ-?
P------ k---- h--?
Atje ёshtё njё kafe. ਉੱ-- ਇ-- ਕ--- ਹ--
U--- i-- k----- h--.
Atje ёshtё njё restorant. ਉੱ-- ਇ-- ਰ-------- ਹ--
U--- i-- r------------ h--.
   
Ku janё devetё? ਊਂ- ਕ---- ਹ-?
Ū---- k---- h--?
Ku janё gorillat dhe zebrat? ਗੁ----- ਅ-- ਜ਼---- ਕ---- ਹ-?
G----- a-- z------ k---- h--?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? ਬਘ--- ਅ-- ਮ----- ਕ---- ਹ-?
B-------- a-- m---------- k---- h--?