Shqip » Punjabi   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [ਅਠਾਹਠ]
68 [Aṭhāhaṭha]

ਛੋਟਾ – ਵੱਡਾ
chōṭā – vaḍā

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [ਅਠਾਹਠ]
68 [Aṭhāhaṭha]

ਛੋਟਾ – ਵੱਡਾ
chōṭā – vaḍā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
i madh dhe i vogёl ਛੋ-- ਅ-- ਵ---
c---- a-- v--ā
Elefanti ёshtё i madh. ਹਾ-- ਵ--- ਹ---- ਹ--
h---- v--- h--- h--.
Miu ёshtё i vogёl. ਚੂ-- ਛ--- ਹ---- ਹ--
C--- c---- h--- h--.
   
i errёt dhe i çelёt ਹਨ--- ਅ-- ਰ----
H----- a-- r-----ī
Nata ёshtё e errёt. ਰਾ- ਹ---- ਹ---- ਹ--
r--- h----- h--- h--.
Dita ёshtё me dritё. ਦਿ- ਪ-------- ਹ---- ਹ--
D--- p---------- h--- h--.
   
i vjetёr dhe i ri ਬੁ--- / ਬ---- / ਬ---- ਅ-- ਜ---
B----/ b----/ b---- a-- j----a
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. ਸਾ-- ਦ--- ਜ- ਬ--- ਬ---- ਹ--
s--- d--- j- b----- b---- h---.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 70 ਸ-- ਪ----- ਉ- ਵ- ਜ--- ਸ--
70 S--- p------ u-- v- j----- s---.
   
i bukur dhe i shёmtuar ਸੁ--- ਅ-- ਕ---
S----- a-- k----a
Flutura ёshtё e bukur. ਤਿ--- ਸ---- ਹ---- ਹ--
t----- s----- h--- h--.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. ਮਕ-- ਕ--- ਹ---- ਹ--
M----- k----- h--- h--.
   
i trashё dhe i hollё ਮੋ-- / ਮ--- / ਮ--- ਅ-- ਪ--- / ਪ--- / ਪ---
M---/ m---/ m--- a-- p-----/ p-----/ p----ē
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. 100 ਕ--- ਵ--- ਔ-- ਮ--- ਹ---- ਹ--
100 k--- v--- a----- m--- h--- h--.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. 50 ਕ--- ਵ--- ਆ--- ਪ--- ਹ---- ਹ--
50 K--- v--- ā---- p----- h--- h--.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ਮਹ---- ਅ-- ਸ---
M----- a-- s----ā
Makina ёshtё e shtrenjtё. ਗੱ-- ਮ----- ਹ---- ਹ--
g--- m----- h--- h--.
Gazeta ёshtё e lirё. ਅਖ--- ਸ--- ਹ---- ਹ--
A------- s----- h--- h--.