Shqip » Polonisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dziesięć]

wczoraj – dzisiaj – jutro

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dziesięć]

wczoraj – dzisiaj – jutro

Kliko për të parë tekstin:   
Shqippolski
Dje ishte e shtunё. Wc----- b--- s-----.
Dje isha nё kinema. Wc----- b---- / b---- w k----.
Filmi ishte interesant. Te- f--- b-- i-----------.
   
Sot ёshtё e dielё. Dz----- j--- n--------.
Sot nuk punoj. Dz----- n-- p------.
Po rri nё shtёpi. Zo----- w d---.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. Ju--- j--- p-----------.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. Ju--- z---- p------. J---- w----- d- p----.
Unё punoj nё zyrё. Pr----- w b-----.
   
Kush ёshtё ky? Kt- t- j---?
Ky ёshtё Peteri. To j--- P----.
Peteri ёshtё student. Pe--- j--- s--------.
   
Kush ёshtё kjo? Kt- t- j---?
Kjo ёshtё Marta. To j--- M-----.
Marta ёshtё sekretare. Ma---- j--- s---------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. Pe--- i M----- s- p-----------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. Pe--- j--- p----------- M-----. / P---- j--- c--------- M-----.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. Ma---- j--- p----------- P-----. / M---- j--- d--------- P-----.