Shqip » Polonisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [osiemdziesiąt jeden]

Przeszłość 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [osiemdziesiąt jeden]

Przeszłość 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqippolski
shkruaj pi--ć
Ai shkruajti njё letёr. On p---- l---.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. A o-- p----- k-----.
   
lexoj cz---ć
Ai lexoi njё revistё. On c----- k------- c---------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. A o-- c------ k------.
   
marr wz--ć
Ai mori njё cigare. On w---- p--------.
Ajo mori njё copё çokollatё. On- w----- k----- c--------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. On b-- n--------- a-- o-- b--- w-----.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. On b-- l------ a-- o-- b--- p--------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. On b-- b------ a-- o-- b--- b-----.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. On n-- m--- p--------- l--- d----.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. On n-- m--- s--------- l--- p----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. On n-- m--- s-------- l--- n------------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. On n-- b-- z---------- l--- n------------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. On n-- b-- s---------- l--- n------------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. On n-- b-- s----------- l--- n-------------.