Shqip » Portugalisht PT   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dez]

Ontem – hoje – amanhã

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dez]

Ontem – hoje – amanhã

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
Dje ishte e shtunё. On--- f-- s-----.
Dje isha nё kinema. On--- e----- n- c-----.
Filmi ishte interesant. O f---- f-- i-----------.
   
Sot ёshtё e dielё. Ho-- é d------.
Sot nuk punoj. Ho-- n-- t-------.
Po rri nё shtёpi. Eu f--- e- c---.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. Am---- é s------------.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. Am---- v---- a- t-------.
Unё punoj nё zyrё. Eu t------- n-- e---------.
   
Kush ёshtё ky? Qu-- é ?
Ky ёshtё Peteri. É o P----.
Peteri ёshtё student. O P---- é e--------.
   
Kush ёshtё kjo? Qu-- é?
Kjo ёshtё Marta. É a M----.
Marta ёshtё sekretare. A M---- é s---------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. O P---- e a M---- s-- a----- / n--------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. O P---- é o a---- /n------- d- M----.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. A M---- é a a---- /n------- d- P----.