Shqip » Portugalisht PT   Familja


2 [dy]

Familja

-

2 [dois]

Família

2 [dy]

Familja

-

2 [dois]

Família

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
gjyshi o a-ô
gjyshja a a-ó
ai dhe ajo el- e e-a
   
babai o p-i
nёna a m-e
ai dhe ajo el- e e-a
   
i biri / djali o f---o
e bija / vajza a f---a
ai dhe ajo el- e e-a
   
vёllai o i---o
motra a i--ã
ai dhe ajo el- e e-a
   
xhaxhai, daja o t-o
tezja, halla a t-a
ai dhe ajo el- e e-a
   
Ne jemi njё familje. Nó- s---- u-- f------.
Familja nuk ёshtё e vogёl. A f------ n-- é p------.
Familja ёshtё e madhe. A f------ é g-----.