Shqip » Portugalisht PT   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquenta e um]

Fazer compras

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquenta e um]

Fazer compras

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Eu q---- i- à b---------.
Dua tё shkoj nё librari. Eu q---- i- à l-------.
Dua tё shkoj te kioska. Eu q---- i- a- q-------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Eu q---- r--------- u- l----.
Dua tё blej njё libёr. Eu q---- c------ u- l----.
Dua tё blej njё gazetё. Eu q---- c------ u- j-----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Eu q---- i- à b--------- p--- r--------- u- l----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Eu q---- i- à l------- p--- c------ u- l----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Eu q---- i- a- q------- p--- c------ u- j-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Eu q---- i- a- o-------------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Eu q---- i- a- s-----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Eu q---- i- à p------..
   
Dua tё blej syze. Eu q---- c------ u-- ó-----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Eu q---- c------ f---- e l------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Eu q---- c------ c-------/b------- e p--.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Eu q---- i- a- o------------- p--- c------ u-- ó-----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Eu q---- i- a- s----------- p--- c------ f----- e l------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Eu q---- i- à p------ p--- c------ c------- e p--.