Shqip » Portugalisht PT   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [seis]

Ler e escrever

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [seis]

Ler e escrever

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
Unё lexoj. Eu l---.
Unё lexoj njё shkronjё. Eu l--- u-- l----.
Unё lexoj njё fjalё. Eu l--- u-- p------.
   
Unё lexoj njё fjali. Eu l--- u-- f----.
Une lexoj njё letёr. Eu l--- u-- c----.
Une lexoj njё libёr. Eu l--- u- l----.
   
Unё lexoj. Eu l---.
Ti lexon. Tu l--.
Ai lexon. El- l-.
   
Unё shkruaj. Eu e------.
Unё shkruaj njё shkronjё. Eu e------ u-- l----.
Unё shkruaj njё fjalё. Eu e------ u-- p------.
   
Unё shkruaj njё fjali. Eu e------ u-- f----.
Unё shkruaj njё letёr. Eu e------ u-- c----.
Unё shkruaj njё libёr. Eu e------ u- l----.
   
Unё shkruaj. Eu e------.
Ti shkruan. Tu e-------.
Ai shkruan. El- e------.