Shqip » Portugalisht PT   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sessenta e oito]

grande – pequeno

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sessenta e oito]

grande – pequeno

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
i madh dhe i vogёl gr---- e p-----o
Elefanti ёshtё i madh. O e------- é g-----.
Miu ёshtё i vogёl. O r--- é p------.
   
i errёt dhe i çelёt es---- e c---o
Nata ёshtё e errёt. A n---- é e-----.
Dita ёshtё me dritё. O d-- é c----.
   
i vjetёr dhe i ri ve--- e j---m
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. O n---- a-- é m---- v----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Há 70 a--- e-- a---- e-- j----.
   
i bukur dhe i shёmtuar bo---- e f--o
Flutura ёshtё e bukur. A b-------- é b-----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. A a----- é f---.
   
i trashё dhe i hollё go--- e m---o
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Um- m----- c-- 100 q----- é g----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Um h---- c-- 50 q----- é m----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ca-- e b----o
Makina ёshtё e shtrenjtё. O c---- é c---.
Gazeta ёshtё e lirё. O j----- é b-----.