Shqip » Portugalisht PT   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sessenta e nove]

precisar – querer

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sessenta e nove]

precisar – querer

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
Mё duhet njё krevat. Eu p------ d- u-- c---.
Unё dua tё fle. Eu q---- d-----.
A ka njё krevat kёtu? Há a--- u-- c---?
   
Mё duhet njё llampё. Eu p------ d- u- c--------.
Unё dua tё lexoj. Eu q---- l--.
A ka njё llambё kёtu? Há a--- u- c--------?
   
Mё duhet njё telefon. Eu p------ d- u- t-------.
Dua tё marr nё telefon. Eu q---- t--------.
A ka njё telefon kёtu? Há a--- u- t-------?
   
Mё duhet njё kamera. Eu p------ d- u-- m------ f----------.
Dua tё fotografoj. Eu q---- t---- f----.
A ka kёtu njё kamera? Há a--- u-- m------ f----------?
   
Mё duhet njё kompjuter. Eu p------ d- u- c---------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Eu q---- e----- u- e-----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Há a--- u- c---------?
   
Mё duhet njё stilolaps. Eu p------ d- u-- c-----.
Dua tё shkruaj diçka. Eu q---- e------- u-- c----.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Há a--- p---- e c-----?