Shqip » Portugalisht BR   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [onze]

Meses

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [onze]

Meses

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês BR
janar ja----o
shkurt fe------o
mars ma--o
   
prill ab--l
maj ma-o
qershor ju--o
   
Kёto janё gjashtё muaj. Is-- s-- s--- m----.
janar, shkurt, mars, ja------ f--------- m----,
prill, maj dhe qershor. ab---- m---- j----.
   
korriku ju--o
gushti ag---o
shtatori se-----o
   
tetori ou----o
nёntori no-----o
dhjetori de-----o
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Is-- t----- s-- s--- m----.
korrik, gusht, shtator ju---- a------ s------o
tetor, nёntor dhe dhjetor. ou------ n------- e d-------.