Shqip » Portugalisht BR   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [quarenta]

Perguntar o caminho

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [quarenta]

Perguntar o caminho

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês BR
Mё falni! De------!
A mund tё mё ndihmoni? Vo-- p--- m- a-----?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? On-- h- a--- u- b-- r----------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Vi-- à e------- n- e------.
Ecni pastaj pak drejt. De---- s--- e- f----- p-- u- t----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. De---- v--- à d------.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Vo-- p--- t----- p---- o ô-----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Vo-- p--- t----- p---- o b----.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Vo-- p--- m- s----- c-- o s-- c----.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Co-- c---- a- e------?
Kaloni urёn! At------- a p----!
Kaloni tunelin! At------- o t----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Si-- a-- a- t------- s-------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. De---- e---- n- p------- r-- à d------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. De---- s--- e- f----- n- p------ c---------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? De------- c--- v-- a- a--------?
Mё mirё merrni metronё. É m----- v--- p---- o m----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Vá a-- à u----- e------.