Shqip » Portugalisht BR   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [cinquenta e nove]

Nos correios

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [cinquenta e nove]

Nos correios

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês BR
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? On-- é o c------ m--- p------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? É l---- a-- o c------ m--- p------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? On-- é a c---- d- c------ m--- p------?
   
Mё duhen disa pulla. Eu p------ d- a----- s----.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Pa-- u- p----- e u-- c----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Qu---- é o s--- p--- o- E------ U-----?
   
Sa peshon paketa? Qu---- p--- o p-----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Po--- m------- p-- c------ a----?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Qu---- t---- l--- p--- c-----?
   
Ku mund tё marr nё telefon? On-- p---- t--------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? On-- é a c----- t--------- m--- p------?
A keni karta telefoni? Te- c------ d- t-------?
   
A keni njё numerator telefonik? Te- u-- l---- t---------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Vo-- s--- o i--------- p--- a Á------?
Njё moment, po e shikoj. Um m------- v-- v--.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. A l---- e--- s----- o------.
Cilit numёr i keni rёnё? Qu- n----- v--- d-----?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Pr------ t-- q-- d----- z---!