Shqip » Portugalisht BR   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [sessenta e um]

Números Ordinais

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [sessenta e um]

Números Ordinais

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês BR
Muaji i parё ёshtё janari. O p------- m-- é j------.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. O s------ m-- é f--------.
Muaji i tretё ёshtё marsi. O t------- m-- é m----.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. O q----- m-- é a----.
Muaji i pestё ёshtё mai. O q----- m-- é m---.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. O s---- m-- é j----.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Se-- m---- s-- m--- a--.
janar, shkurt, mars, ja------ f--------- m----,
prill, maj dhe qershor. ab---- m---- j----.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. O s----- m-- é j----.
Muaji i tetё ёshtё gushti. O o----- m-- é a-----.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. O n--- m-- é s-------.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. O d----- m-- é o------.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. O d----- p------- m-- é n-------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. O d----- s------ m-- é d-------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. Do-- m---- s-- u- a--.
korrik, gusht, shtator, ju---- a------ s------o
tetor, nёntor dhe dhjetor. ou------ n-------- d-------.