Shqip » Rumanisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [unsprezece]

Lunile

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [unsprezece]

Lunile

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipromână
janar ia-----e
shkurt fe------e
mars ma---e
   
prill ap----e
maj mai
qershor iu--e
   
Kёto janё gjashtё muaj. Ac----- s--- ş--- l---.
janar, shkurt, mars, ia------- f--------- m-----,
prill, maj dhe qershor. ap------ m--- i----.
   
korriku iu--e
gushti au---t
shtatori se-------e
   
tetori oc------e
nёntori no------e
dhjetori de------e
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Ac----- s--- t-- ş--- l---.
korrik, gusht, shtator iu---- a------ s--------e
tetor, nёntor dhe dhjetor. oc-------- n-------- ş- d--------.