Shqip » Rumanisht   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [treizeci şi patru]

În tren

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [treizeci şi patru]

În tren

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipromână
A ёshtё ky treni pёr Berlin? Ac---- e--- t----- s--- B-----?
Kur niset treni? Câ-- p----- t-----?
Kur arrin nё Berlin? Câ-- a----- t----- l- B-----?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? Sc--------- p-- s- t---?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. Cr-- c- a----- e--- l---- m--.
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. Cr-- c- s---- p- l---- m--.
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? Un-- e--- v------ d- d-----?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. Va----- d- d----- e--- l- c------ t-------.
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. Şi u--- e--- v------ r---------? – Î- f---.
   
A mund tё fle poshtё? Po- s- d--- j--?
A mund tё fle nё mes? Po- s- d--- l- m-----?
A mund tё fle lart? Po- s- d--- s--?
   
Kur arrijmё nё kufi? Câ-- a------ l- g------?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? Câ- d------ c-------- p--- l- B-----?
A ёshtё treni me vonesё? Ar- t----- î---------?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? Av--- c--- d- c----?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? Se p---- p---- a--- c--- d- m----- ş- d- b---?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? Mă t------ v- r-- l- o-- 7.00?