Shqip » Rusisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [шесть]
6 [shestʹ]

Читать и писать
Chitatʹ i pisatʹ

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [шесть]
6 [shestʹ]

Читать и писать
Chitatʹ i pisatʹ

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipрусский
Unё lexoj. Я ч----.
Y- c------.
Unё lexoj njё shkronjё. Я ч---- б----.
Y- c------ b----.
Unё lexoj njё fjalё. Я ч---- с----.
Y- c------ s----.
   
Unё lexoj njё fjali. Я ч---- п----------.
Y- c------ p------------.
Une lexoj njё letёr. Я ч---- п-----.
Y- c------ p-----.
Une lexoj njё libёr. Я ч---- к----.
Y- c------ k----.
   
Unё lexoj. Я ч----.
Y- c------.
Ti lexon. Ты ч------.
T- c---------.
Ai lexon. Он ч-----.
O- c-------.
   
Unё shkruaj. Я п---.
Y- p----.
Unё shkruaj njё shkronjё. Я п--- б----.
Y- p---- b----.
Unё shkruaj njё fjalё. Я п--- с----.
Y- p---- s----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Я п--- п----------.
Y- p---- p------------.
Unё shkruaj njё letёr. Я п--- п-----.
Y- p---- p-----.
Unё shkruaj njё libёr. Я п--- к----.
Y- p---- k----.
   
Unё shkruaj. Я п---.
Y- p----.
Ti shkruan. Ты п-----.
T- p-------.
Ai shkruan. Он п----.
O- p-----.