Shqip » Sllovakisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [dvadsaťtri]

Učiť sa cudzie jazyky

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [dvadsaťtri]

Učiť sa cudzie jazyky

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
Ku keni mёsuar spanjisht? Kd- s-- s- n------ p- š---------?
A dini portugalisht? Ho------ a- p- p----------?
Po, di dhe pak italisht. Án-- a h------ a- t----- p- t--------.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. My---- s-- ž- h------- v---- d----.
Gjuhёt janё gati të ngjashme. Ti- j----- s- s- d--- p------.
Mund t’ju kuptoj mirё. Ro------ i- d----.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. Al- r-------- a p---- j- ť----.
Bёj akoma shumё gabime. Ro--- e--- v--- c---.
Ju lutem mё korrigjoni. Vž-- m- o------- p-----.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. Va-- v--------- j- c----- d----.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. Má-- s---- p------.
Dalloheni se nga vini. Čl---- ľ---- z----- o----- s--.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? Ak- j- v-- m--------- j----?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? Ch----- n- n----- j------- k---?
Çfarё libri pёrdorni? Ak- u------- p--------?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. Mo-------- n------ a-- s- t- v---.
S’mё kujtohet titulli. Ne----- s- s------- n- n----.
E kam harruar. Za----- s-- t-.