Shqip » Sllovakisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [päť]

Krajiny a jazyky

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [päť]

Krajiny a jazyky

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
Xhoni ёshtё nga Londra. Jo-- j- z L------.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo---- j- v- V----- B-------.
Ai flet anglisht. Ho---- p- a-------.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Má--- j- z M------.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- j- v Š---------.
Ajo flet spanjisht. Ho---- p- š---------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pe--- a M---- s- z B------.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be---- j- v N------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Ho------ o---- p- n------?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo---- j- h----- m----.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- a B----- s- t--- h----- m----.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. Hl---- m---- s- v---- a h-----.
   
Franca ndodhet nё Europё. Fr-------- s- n------- v E-----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. Eg--- s- n------- v A-----.
Japonia ndodhet nё Azi. Ja------ s- n------- v Á---.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Ka---- s- n------- v S------- A------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- s- n------- v S------- A------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Br------ s- n------- v J----- A------.