Shqip » Sllovakisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [šesť]

Čítať a písať

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [šesť]

Čítať a písať

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
Unё lexoj. Čí---.
Unё lexoj njё shkronjё. Čí--- p------.
Unё lexoj njё fjalё. Čí--- s----.
   
Unё lexoj njё fjali. Čí--- v---.
Une lexoj njё letёr. Čí--- l---.
Une lexoj njё libёr. Čí--- k----.
   
Unё lexoj. Čí---.
Ti lexon. Čí---.
Ai lexon. Čí--.
   
Unё shkruaj. Pí---.
Unё shkruaj njё shkronjё. Pí--- p------.
Unё shkruaj njё fjalё. Pí--- s----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Pí--- v---.
Unё shkruaj njё letёr. Pí--- l---.
Unё shkruaj njё libёr. Pí--- k----.
   
Unё shkruaj. Pí---.
Ti shkruan. Pí---.
Ai shkruan. Pí--.