Shqip » Sllovakisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [šesťdesiatosem]

veľký – malý

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [šesťdesiatosem]

veľký – malý

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
i madh dhe i vogёl ve--- a m--ý
Elefanti ёshtё i madh. Sl-- j- v----.
Miu ёshtё i vogёl. My- j- m---.
   
i errёt dhe i çelёt tm--- a s----ý
Nata ёshtё e errёt. No- j- t----.
Dita ёshtё me dritё. De- j- s-----.
   
i vjetёr dhe i ri st--- a m---ý
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Ná- d---- j- v---- s----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Pr-- 70 r---- b-- e--- m----.
   
i bukur dhe i shёmtuar pe--- a š-----ý
Flutura ёshtё e bukur. Mo--- j- p----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Pa--- j- š------.
   
i trashё dhe i hollё tl--- a c---ý
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Že--- v------ 100 k---------- j- t----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Mu-- v------ 50 k---------- j- c----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё dr--- a l---ý
Makina ёshtё e shtrenjtё. Au-- j- d----.
Gazeta ёshtё e lirё. No---- s- l----.