Shqip » Sllovakisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [osemdesiatjeden]

Minulý čas 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [osemdesiatjeden]

Minulý čas 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
shkruaj pí--ť
Ai shkruajti njё letёr. Pí--- l---.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. A o-- p----- p---------.
   
lexoj čí--ť
Ai lexoi njё revistё. Ćí--- č------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. A o-- č----- k----.
   
marr vz---- z----ť
Ai mori njё cigare. Vz-- s- c-------.
Ajo mori njё copё çokollatё. Vz--- s- k---- č-------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. On b-- n------- a-- o-- b--- v----.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. On b-- l------ a-- o-- b--- u-------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. On b-- c-------- a-- o-- b--- b-----.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. Ne--- p------- a-- d---.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. Ne--- š------- a-- s----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. Ne--- ú------ a-- n-------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. Ne--- s-------- a-- n---------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. Ne--- š------- a-- n--------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. Ne--- s---------- a-- n-----------.