Shqip » Sllovenisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [enajst]

Meseci

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [enajst]

Meseci

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
janar Ja---r
shkurt Fe----r
mars Ma--c
   
prill Ap--l
maj Maj
qershor Ju--j
   
Kёto janё gjashtё muaj. To j- š--- m------.
janar, shkurt, mars, Ja----- f------- m----,
prill, maj dhe qershor. ap---- m-- i- j----.
   
korriku Ju--j
gushti Av---t
shtatori Se------r
   
tetori Ok----r
nёntori No-----r
dhjetori De-----r
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Tu-- t- j- š--- m------.
korrik, gusht, shtator Ju---- a------ s--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. ok------ n------- i- d-------.