Shqip » Sllovenisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [enainpetdeset]

Nakupovati

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [enainpetdeset]

Nakupovati

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Ho--- v k--------.
Dua tё shkoj nё librari. Ho--- v k--------.
Dua tё shkoj te kioska. Ho--- n---- k----- v k-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Ra-(a) b- s- i--------(a) e-- k----.
Dua tё blej njё libёr. Ra-(a) b- k----(a) e-- k-----.
Dua tё blej njё gazetё. Ra-(a) b- k----(a) e- č------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Ra-(a) s- b- š--(š--) v k-------- i-------- e-- k-----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Ra-(a) b- š--(š--) v k-------- k---- e-- k-----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Ho--- v k----- k---- e- č------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Ho--- k o-----.
Dua tё shkoj nё supermarket. Ho--- v s--------------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Ho--- v p-------.
   
Dua tё blej syze. Ho--- k----- o----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Ho--- k----- s---- i- z--------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Ho--- k----- ž----- i- k---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Ho--- k o------ d- k---- e-- o----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Ho--- v s-------------- p- s---- i- z--------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Ho--- v p------ p- ž----- i- k---.