Shqip » Sllovenisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [devetinpetdeset]

Na pošti (Na poštnem uradu)

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [devetinpetdeset]

Na pošti (Na poštnem uradu)

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Kj- j- n-------- p----?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Je d---- d- n-------- p----?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Kj- j- n-------- p----- n---------?
   
Mё duhen disa pulla. Po-------- d-- z-----.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Za r---------- i- z- p----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Ko---- z---- p------- v A------?
   
Sa peshon paketa? Ka-- t---- j- p----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? La--- t- p------ l-------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Ko---- č--- t----- d- p-----?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Kj- l---- t----------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Kj- j- n-------- t--------- c-----?
A keni karta telefoni? Al- i---- t--------- k------?
   
A keni njё numerator telefonik? Al- i---- t--------- i-----?
A e dini prefiksin e Austrisё? Al- p------ š------- z- A-------?
Njё moment, po e shikoj. Sa-- t-------- d- p-------.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Li---- j- v---- z-------.
Cilit numёr i keni rёnё? Ka---- š------- s-- z-------?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Na----- m----- z------- n--!