Shqip » Sllovenisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [šest]

Branje in pisanje

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [šest]

Branje in pisanje

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
Unё lexoj. Be---. (J-- b----.)
Unё lexoj njё shkronjё. Be--- č---. (Č------.)
Unё lexoj njё fjalё. Be--- b-----.
   
Unё lexoj njё fjali. Be--- s-----.
Une lexoj njё letёr. Be--- p----. / B---- d----.
Une lexoj njё libёr. Be--- k-----.
   
Unё lexoj. Be---.
Ti lexon. Be---.
Ai lexon. Be--.
   
Unё shkruaj. Pi---. (J-- p----.)
Unё shkruaj njё shkronjё. Pi--- č---.
Unё shkruaj njё fjalё. Pi--- b-----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Pi--- s-----.
Unё shkruaj njё letёr. Pi--- p----.
Unё shkruaj njё libёr. Pi--- k-----.
   
Unё shkruaj. Pi---.
Ti shkruan. Pi---.
Ai shkruan. Pi--.