Shqip » Sllovenisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [oseminšestdeset]

velik – majhen

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [oseminšestdeset]

velik – majhen

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
i madh dhe i vogёl ve--- i- m----n
Elefanti ёshtё i madh. Sl-- j- v----.
Miu ёshtё i vogёl. Mi- j- m-----.
   
i errёt dhe i çelёt te--- i- s----l
Nata ёshtё e errёt. No- j- t----.
Dita ёshtё me dritё. Da- j- s-----.
   
i vjetёr dhe i ri st-- i- m--d
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Na- d---- j- z--- s---.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Pr-- s------------ l--- j- b-- š- m---.
   
i bukur dhe i shёmtuar le- i- g-d
Flutura ёshtё e bukur. Me---- j- l--.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Pa--- j- g--.
   
i trashё dhe i hollё de--- i- s-h
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Že---- s s-- k----- j- d-----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Mo--- s 50 (p----------) k----- j- s--.
   
i shtrenjtё dhe i lirё dr-- i- p----i
Makina ёshtё e shtrenjtё. Av-- j- d---.
Gazeta ёshtё e lirё. Ča----- j- p-----.