Shqip » Serbisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [осамдесет и један]
81 [osamdeset i jedan]

Прошлост 1
Prošlost 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [осамдесет и један]
81 [osamdeset i jedan]

Прошлост 1
Prošlost 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipсрпски
shkruaj Пи----
P----i
Ai shkruajti njё letёr. Он ј- н------ п----.
O- j- n------ p----.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. А о-- ј- н------- р----------.
A o-- j- n------- r----------.
   
lexoj Чи----
Č----i
Ai lexoi njё revistё. Он ј- ч---- и---------- ч------.
O- j- č---- i---------- č------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. А о-- ј- ч----- к----.
A o-- j- č----- k-----.
   
marr Уз---
U---i
Ai mori njё cigare. Он ј- у--- ц-------.
O- j- u--- c-------.
Ajo mori njё copё çokollatё. Он- ј- у---- к---- ч-------.
O-- j- u---- k---- č-------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. Он ј- б-- н------- а-- ј- о-- б--- в----.
O- j- b-- n------- a-- j- o-- b--- v----.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. Он ј- б-- л--- а-- ј- о-- б--- в-----.
O- j- b-- l---- a-- j- o-- b--- v-----.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. Он ј- б-- с--------- а-- ј- о-- б--- б-----.
O- j- b-- s--------- a-- j- o-- b--- b-----.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. Он н--- и--- н----- в-- д-----.
O- n--- i--- n----- v-- d-----.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. Он н--- и--- с----- в-- п--.
O- n--- i--- s----- v-- p--.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. Он н--- и--- у----- в-- н------.
O- n--- i--- u----- v-- n------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. Он н--- б-- з--------- в-- н----------.
O- n--- b-- z---------- v-- n-----------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. Он н--- б-- с------ в-- н-------.
O- n--- b-- s------ v-- n-------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. Он н--- б-- с---------- в-- а----------.
O- n--- b-- s---------- v-- a----------.