Shqip » Suedisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [tjugoett]

Småprat 2

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [tjugoett]

Småprat 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsvenska
Nga vini? Va- k----- n- i----?
Nga Bazeli. Fr-- B----.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. Ba--- l----- i S------.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? Få- j-- l-- a-- p--------- h--- M-----?
Ai ёshtё i huaj. Ha- ä- u--------.
Ai flet disa gjuhё. Ha- t---- f---- s----.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? Är d-- f----- g----- n- ä- h--?
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. Ne-- j-- v-- h-- r---- f---- å---.
Por vetёm pёr njё javё. Me- b--- e- v----.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? Hu- t---- n- h-- h-- o--?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. My---- b--. F--- ä- t-------.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. Oc- j-- t----- o- l--------- o----.
   
Çfarё profesioni keni? Va- h-- n- f-- y---?
Jam pёrkthyes. Ja- ä- ö----------.
Unё pёrkthej libra. Ja- ö--------- b-----.
   
Vetёm jeni kёtu? Är n- h-- e----?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. Ne-- m-- f-- / m-- m-- ä- h-- o----.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. Oc- d-- ä- m--- b--- b---.