Shqip » Suedisht   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [fyrtiotre]

På zoo

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [fyrtiotre]

På zoo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsvenska
Atje ёshtё kopshti zoologjik. Dä- ä- z---.
Atje janё xhirafat. Dä- ä- g---------.
Ku janё arinjtё? Va- ä- b--------?
   
Ku janё elefantёt? Va- ä- e----------?
Ku janё gjarpёrinjtё? Va- ä- o------?
Ku janё luanёt? Va- ä- l------?
   
Kam njё aparat fotografik. Ja- h-- e- k-----.
Kam dhe njё kamer filmike. Ja- h-- o---- e- f---------.
Ku ka njё bateri? Va- f---- e-- b------?
   
Ku janё pinguinёt? Va- ä- p----------?
Ku janё kangurёt? Va- f---- k---------?
Ku janё rinoceronёt? Va- ä- n-------------?
   
Ku ёshtё tualeti? Va- f---- e- t------?
Atje ёshtё njё kafe. Dä- ä- e-- k---.
Atje ёshtё njё restorant. Dä- ä- e- r---------.
   
Ku janё devetё? Va- ä- k--------?
Ku janё gorillat dhe zebrat? Va- ä- g--------- o-- s-------?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? Va- ä- t------- o-- k-----------?