Shqip » Suedisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [fem]

Länder och språk

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [fem]

Länder och språk

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsvenska
Xhoni ёshtё nga Londra. Jo-- ä- f--- L-----.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo---- l----- i S-------------.
Ai flet anglisht. Ha- t---- e-------.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Ma--- ä- f--- M-----.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- l----- i S------.
Ajo flet spanjisht. Ho- t---- s------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pe--- o-- M----- ä- f--- B-----.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be---- l----- i T-------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Ta--- n- t---- b--- t--?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo---- ä- e- h--------.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- o-- B----- ä- o---- h----------.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. Hu----------- ä- s---- o-- b-------.
   
Franca ndodhet nё Europё. Fr------- l----- i E-----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. Eg----- l----- i A-----.
Japonia ndodhet nё Azi. Ja--- l----- i A----.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Ka---- l----- i N----------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- l----- i M------------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Br------- l----- i S---------.