Shqip » Suedisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sextionio]

behöva – vilja

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sextionio]

behöva – vilja

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsvenska
Mё duhet njё krevat. Ja- b------ e- s---.
Unё dua tё fle. Ja- v--- s---.
A ka njё krevat kёtu? Fi--- d-- e- s--- h--?
   
Mё duhet njё llampё. Ja- b------ e- l----.
Unё dua tё lexoj. Ja- v--- l---.
A ka njё llambё kёtu? Fi--- d-- e- l---- h--?
   
Mё duhet njё telefon. Ja- b------ e- t------.
Dua tё marr nё telefon. Ja- v--- r----.
A ka njё telefon kёtu? Fi--- d-- e- t------ h--?
   
Mё duhet njё kamera. Ja- b------ e- k-----.
Dua tё fotografoj. Ja- v--- f----------.
A ka kёtu njё kamera? Fi--- d-- e- k----- h--?
   
Mё duhet njё kompjuter. Ja- b------ e- d----.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Ja- v--- s----- e-- e-----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Fi--- d-- e- d---- h--?
   
Mё duhet njё stilolaps. Ja- b------ e- k------------.
Dua tё shkruaj diçka. Ja- v--- s----- n----.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Fi--- d-- e-- p----- o-- e- k------------ h--?