Shqip » Tamilisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [ஒன்று]
1 [Oṉṟu]

மனிதர்கள்
maṉitarkaḷ

1 [njё]

Persona

-

1 [ஒன்று]
1 [Oṉṟu]

மனிதர்கள்
maṉitarkaḷ

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
unё நா--
n-ṉ
unё dhe ti நா---- ந-----
n---- n---m
ne tё dy நா-- இ-------
n-- i------m
   
ai அவ--
a--ṉ
ai dhe ajo அவ---- அ-----
a----- a----m
ata tё dy அவ----- இ-------
a------ i------m
   
burri மன----
m-----ṉ
gruaja பெ--
p-ṇ
fёmija கு-----
k------i
   
njё familje ஓர- க--------
ō-- k------m
familja ime என- க--------
e- k------m
Familja ime ёshtё kёtu. என- க-------- இ---- இ---------.
e- k------- i--- i---------.
   
Unё jam kёtu. நா-- இ---- இ----------.
N-- i--- i--------.
Ti je kёtu. நீ இ---- இ----------.
N- i--- i--------.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. அவ-- இ---- இ---------- ம------ அ--- இ---- இ----------.
A--- i--- i-------- m----- a--- i--- i--------.
   
Ne jemi kёtu. நா----- இ---- இ----------.
N----- i--- i--------.
Ju jeni kёtu. நீ----- இ---- இ-------------.
N----- i--- i-----------.
Ata janё tё gjithё kёtu. அவ----- எ-------- இ---- இ-------------.
A------ e------ i--- i-----------.