Shqip » Tamilisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [இருபத்தி மூன்று]
23 [Irupatti mūṉṟu]

அயல் நாட்டு மொழிகள் கற்பது
ayal nāṭṭu moḻikaḷ kaṟpatu

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [இருபத்தி மூன்று]
23 [Irupatti mūṉṟu]

அயல் நாட்டு மொழிகள் கற்பது
ayal nāṭṭu moḻikaḷ kaṟpatu

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
Ku keni mёsuar spanjisht? நீ----- ஸ------- ம--- எ---- க---- க----------?
n----- s----- m--- e--- k---- k--------?
A dini portugalisht? நீ----- ப--------- ம------- ப----------?
N----- p------- m------ p----------?
Po, di dhe pak italisht. ஆம-.ந--- ச----- இ--------- ம--- க-- ப-------.
Ā-.N-- c----- i-------- m--- k--- p------.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. நீ----- ம------ ந----- ப------------.
N----- m------ n------ p-----------.
Gjuhёt janё gati të ngjashme. இந-- ம------ எ------ ஒ-- ம-------- உ----.
I--- m------ e---- o-- m--------- u-----.
Mund t’ju kuptoj mirё. என---- இ-- ந----- ப--------.
E----- i--- n------ p---------.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. ஆன--- ப--------- எ--------- க-----.
Ā--- p--------- e--------- k------.
Bёj akoma shumё gabime. நா-- இ-------- க-- ந---- த------- வ---------
N-- i------- k--- n------ t------- v-------ṉ
Ju lutem mё korrigjoni. தய-- ச----- எ-- த------ உ---------- த------------.
t----- c---- e- t---------- u---------- t----------.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. உங---- உ--------- ம------ ந----- உ-----.
U---- u-------- m------ n------ u-----.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. உங-------- க------ ஆ-------- இ---------.
U-------- k----- ā----- i---------.
Dalloheni se nga vini. நீ----- எ--- ந------- எ---- த------- வ--------.
N----- e--- n------- e--- t------ v---------.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? உங------- த------- எ--?
U---------- t------ e--?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? நீ----- ஏ---- ம--------------------- ச------------?
N----- ē--- m-------------------- c-----------?
Çfarё libri pёrdorni? நீ----- எ--- ப------- உ----------------?
N----- e--- p------- u---------------?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. என---- இ-------- அ--- ப---- ஞ----- இ----.
E----- i------- a--- p---- ñ------ i----.
S’mё kujtohet titulli. அத-- ப---- எ----- இ--- ச---- ஞ----- வ-------.
A--- p---- e----- i--- c------ ñ------ v---------.
E kam harruar. என---- ம----- வ------.
E----- m------ v------.